• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Lovec Krys

Diskuze Přesun hráčů - nové změny

@Smil Flek z Nohavic Packování není jediná věc na kterou má poloha na mapě vliv (obchod T1-T6, globální je pouze obchod T7-T9).
  2. Lovec Krys

Diskuze Přesun hráčů - nové změny

Nevidím důvod, proč bych se měl přesunout na okraj jenom kvůli tomu, že nehodlám denně věnovat x minut packování svých 811 sousedů. Tedy ono je stejně jedno, co si kdo přeje, protože Inno si udělá takový algoritmus jaký chce a na náš názor dlouhodobě kašle.
  3. Lovec Krys

Kutilská dílna

Z nějakého důvodu se Inno rozhodlo, že to bude "testovat" na části hráčů a nechalo to tak dodnes. Buď rád, že ji nemáš, akorát tam můžeš za výhody koukat do zblbnutí na reklamy (i jedna reklama je dle mého příliš mnoho).
  4. Lovec Krys

Diskuze Podzimní zvířetník 2023

My víme, ale nechceme, jinak bychom tam už byli.
  5. Lovec Krys

Diskuze Podzimní zvířetník 2023

Nová témata si musíme založit sami :)
  6. Lovec Krys

Diskuze Kapitola č. 21 - Vallorianská legenda

Ti z nás, kteří mají dostatek kouzel, mohou využít služeb Opatství, ostatním to bude nějakou dobu trvat než vygenerují tolik many přes kulturní hybridy, evo budovy apod. Ideální je mít Opatství na max. a tisíce kouzel v inventáři, pak manu nemusíte vůbec řešit - prostě si ji naklikáte. A to...
  7. Lovec Krys

Já ještě 5 výzkumů, jeden z nich dokončím zítra, ty zbývající tak do dvou týdnů (+-).
  8. Lovec Krys

Discord

Všichni rozhodně ne. Část z nás se zabejčí a po zániku fora zůstane pouze ve hře.
  9. Lovec Krys

Discord

@Schoenfeld Technický možná ne, ale finanční určitě ano. Je určitě levnější fóra prostě zrušit než je nechat běžet.
  10. Lovec Krys

Ohnivý Fenix

Zvyšuje požkození, které v boji udělují tvé jednotky nepříteli. Například, jestli tvá jednotka způsobí škodu za 10, tak s nakrmeným fénixem bude způsobovat škodu za 15.
  11. Lovec Krys

Discord

Nu, tak to vypadá, že za pár měsíců si ode mne po 7 letech odpočinete, jelikož nemám v plánu tam jít a po zrušení fór se zařadím do skupiny "Nechodí na forum".
  12. Lovec Krys

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

No když vám ta menší plocha nevadí, tak si to hrajte s menší plochou. Já jsem zvyklý to hrát na větší ploše a s tou menší plochou to prostě hrát nebudu. Ony stejně odměny v tomto typu události jsou nejhorší ze všech událostí, takže se bez nich obejdu.
  13. Lovec Krys

@iDavis Já naopak vyklikával tak min. půlku plochy, což je místo větší, než to směšně malé, které tam nechali. S ním opravdu hrozí, že hráči budou muset zbytečně házet věci do koše, protože při skládání jim dojde místo.
  14. Lovec Krys

Při této velikosti se jen bude plýtvat vyhazováním do koše (a bude ještě méně odměn). V překladu ...(jak to říci bez spousty sprostých slov)...pokud to nevrátí do původní velikosti, tak událost prostě hrát nebudu. Masový bojkot události by jim mohl napovědět, že takhle ne.
  15. Lovec Krys

Kvíz, kdo si všimne, co je jinak?:
  16. Lovec Krys

Samí rychlíci. Já mám před sebou ještě 8 výzkumů, takže odhaduju ještě tak na 3 týdny. Kromě many může být brzdou i produkce osvíceného/živoucího, koneckonců ony ty osadnické produkce nežerou zrovna málo obojího. A pro slabší města kromě many mohou být brzdou i tyhle suroviny (a celá ta...
  17. Lovec Krys

Tak na ně furt nekoukejte.
  18. Lovec Krys

Ono se to dá i bez Majáku a bez kulturního bonusu. Pro manu stačí mít slušnou zásobu kouzel a vysokou úroveň Opatství - při dostatečné zásobě kouzel je možné naklikat celou manu kapitoly jen přes Opatství a nemít ve městě jedinou manovou kulturku. (ano, vím, že ne každý má luxus tisíců kouzel v...
  19. Lovec Krys

Plánky

A je to jejich jediný zdroj ve hře. Takže pokud chceš získávat plánky, je potřeba být ve společenství, které dává alespoň 10 truhel v turnaji (= 40 000 bodů (průměr 1600 při 25 členech)).
  20. Lovec Krys

Ony ty osadnické budovy budou v počtu nejspíše optimalizované na výrobu bez použití PP (bez záruky). Takže 1:1 nejspíše se 100% použitím PP nebude nejlepší. Taky přecházím na jiný poměr (aktuálně 9:13).