Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Taky se připojím s poděkováním za skvělou soutěž i když jsem ji z pracovních důvodů nemohl dokončit. Ale to nevadí protože jsem se opět náramně bavil :-)
Jen mám drobný dotaz .Potřeboval bych rozluštit postup při bodování a upřesnit v čem jsoou tyto dvě odpovědi které předkládám rozdílné ...
Jedná se o prastarý div - věže prosperity - patří k rase Víly .
Jejím postavením získáme 1. zvýšení efektu kouzla -síla zásob
2. prodloužení efektu kouzla -síla zásob
----------------------------------------
4 body
Kamenolom na žulu - Trpaslíci
Továrna na ocel - Lesní Elfové
Kovárna hrdinů - Orkové a goblini
Obsidián - Amuni
Knihovna mystických věd - Čarodějové a draci
Záhadná třída - Konstrukti
-------------------------
6 bodů
Ta otázka je trochu nešťastně formulovaná a taky přesně nevím. Je tam sice zadání "když ji vylepšíme" ale taky jsem napsal do odpovědi jako když ho(div) vylepšujeme :-) tak uvidíme co nám nakonec uznají ;)
Je to- kvetoucí obchodní cech a získáme ho ve vílách. požadavky jsou místo 3x7 polí..9ks run a čas 1den a2hodiny
-----------------------------------------------
3 body
Je to kulturní budova- vzducholoď- k jejímu postavení je potřeba jeden obyvatel...místo 3x3 pole....13500 zlatých a 2050 zásob.
-----------------------------------------------
5 body
Bezvadná soutěž a gratuluji vítězům;) . Už si budu pamatovat že samet se vyrábí v manufaktuře na hedvábí:rolleyes: a taky se naučím pořádně číst zadání. Jedenáctou otázku jsem totiž špatně pochopil a připravil se o lepší umístění. Moc se těším na další soutěžení :)
No je to sice trošku podpásovka ale o to větší vzrůšo :D Já myslím že těch slonů je na obrázku 43.
Hlavně se mě neptejte jak jsem na to přišel protože nevim :-))))))
Taky se mě tento druh soutěžení moc líbí ;) . Díky za příjemnou zábavu a těším se na další dobrodružství:) A kdybych náhodou něco vyhrál tak mě to sdělte opatrně at to se mnou nešvihne ;):)
11. Jedná se o rasu čarodějové a draci a nejdúležitější je budova námšstí moudrosti odkud jsou rozesíláni do fakult.
12. Je to symbol deštové medúzy a setkáme se s ní v nejnovější kapitole -konstrukti-. Je možné je získat v budově D001-o "Motor"
nebo také v budově...
9. žádná spřátelená rasa se neobejde bez portálu
10. Je to symbol sametu a je to živoucí zboží a je možno ho vyrábět zvýšenou výrobou v manufaktuře na svitky od levelu 24.
-------------------------------------------------------------------------------------
Body: 2
7. Jmenuje se ..Zelenavá ulice a patří k rase Lesní elfové.
8. Je to symbol alchymistů a získávají se ve fakultě alchymie v kapitole čarodějové a draci.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Body: 4