• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Diskuze Shromáždění kultů fénixe

Ano, chodila jsem vždy přes podpis. Napříště budu chytřejší. Děkuji za info :-). Příjemnou hru.
  2. Diskuze Shromáždění kultů fénixe

Kam zmizel přehled úkolů? Nějak ho teď nemůžu najít, ještě včera tady byl. Místo toho vidím jen jakési boje z ocelového turnaje?
  3. ČTI MĚ Hlasování vítězi

1. Keira Vanir 2. LuValkova 3. Anor
  4. Diskuze Komunitní budova

Hlasuju pro 4x1, ale vzhledem k tomu že na FB nejsem a být ani nehodlám a zde na foru bude možné vyhrát budovu jen v soutěžích, kterých se běžně neúčastním, pak stejně nemám šanci. Zakládat FB jen proto, že tam je možnost náhodně vylosovat odměnu? Fakt ne, díky.
  5. Znovuzrození fénixe

Kdo je aktivní a má na hru víc času, jistě už může mít všechny úkoly hotové. Já jsem třebas stále ve fázi, kdy si nejsem jista, zda to vůbec stihnu :-). Vánoční jsem nestihla taky... Takže úkoly nepřidávat :-D A mj. v každé akci to je tak, že se na hlavní cenu jen tak nedostaneš. Nejspíš cíl...
  6. Město Jména měst a sousedská výpomoc [předáno]

Pravda, proces motivace je zdlouhavý a právě proto by bylo dobré zavést systém rozlišení, pak bys nemusel/a přemýšlet nad tím, jakou podporu komu dáváš. Hráči, který si uvede pořadí, jež preferuje, není jedno co sám dostane a rovněž se snaží ostatním poskytnout to, co chtějí. Dobrý soused mi dá...
  7. Město Jména měst a sousedská výpomoc [předáno]

Určitě jsem pro, aby byly budovy barevně rozlišeny a hlavně aby se ostatním nabízely možnosti podle mnou zvolené priority. Jakmile bude jedna možnost vyčerpána, zobrazila by se další možnost. Tak se nikdo nesplete a nebudu dostávat i to co nechci :-). Samozřejmě musí být možnost prioritu...
  8. Neaktuální Sousedská výpomoc - zlaté ručičky i na mapě

Ahojky všem, také souhlasím s tím, že by "zlaté ručičky" mohly být vidět i na mapě. Zároveň navrhuji, aby byl systém přenastaven tak, aby bylo možné dát jednu podporu kdykoliv v průběhu 24 h, tj. aby se zrušilo 23 hodinové časové omezení za jak dlouho nejdříve je možno podporu dát. Mnohým...
  9. Soutěžní křížovka

1) HauGur 2) ElvEnar 3) ZbOží 4) PoCestných 5) DrAhokamy 6) CHrám 7) MInce 8) DílNa 9) Goblini Tajenka: GEOKACHING BODY: 9/10
  10. Hlasování o vítězi

Maatina Sheila7 Keira Vanir
  11. 1. kolo soutěže

Hlavní sídlo, kasárna, dělnická chatrč, tržiště * * * Dosaženy 4 body