• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Smil Flek z Nohavic

Kutilská dílna

Mě se odměny za reklamy libí. Dost často dostavám 17 dia za poklad u města. Mám pořád nedostatek many, orků, semínek a urunia tak 20% navíc při sběru je k nezaplacení. A nakonec jsou to 3VB denně navíc ve výzkumu. Na pc trvají většinou 5 (někdy 10 sekund) to je cca 2 minuty za den.
  2. Smil Flek z Nohavic

Diskuze Přesun hráčů - nové změny

ano i obchod - pak teda lze napsat. 1. hráč mrtvolka - nepackuje nikoho - s nikým tedy ani neobchoduje - patří na kraj obydleného světa 2. hráč co packuje jen spolek - bude druhý od kraje - ať si obchoduje se spolkem a se sobě rovnými sousedy 3. hráč packuje spolek a hráče co má v upozornění -...
  3. Smil Flek z Nohavic

Když nebudeš packovat, tak ti to může být jedno kde jsi. A že jí nebudeš dostávat - když nedáváš tak nedostaneš.
  4. Smil Flek z Nohavic

mě by se líbil mechanizmus: 1x za týden třeba v sobotu v noci by proběhlo na celé mapě srovnání vždy dvou sousedících hráčů jak dávají sousedskou a ten aktivnější z nich by se přesunul (nebo by zůstal) blíž ku středu mapy. Sousedi by se skoro nezměnili a časem by uprostřed byli aktivní hráči a...
  5. Smil Flek z Nohavic

Mám to také tak. Mizí mi hráči co jsou u kraje (za nimi jsou doly). Jak asi vypadne hráč někde uprostřed vezmou někoho na kraji a šoupnou ho tam. Nezbývá než doufat že nás přesunou také.
  6. Smil Flek z Nohavic

☆★SuperStar★☆

místo obsazeno děkuji
  7. Smil Flek z Nohavic

☆★SuperStar★☆

Ahoj, momentálně postrádáme hráče, který dokáže pravidelně uhrát 1500 bodů v turnaji a ve věži si popovídat se žabičkou. Získáváme 13-16 truhel v turnaji a každý týden zlatou trofej ve věži. Nabízíme zázemí stabilního a aktivního spolku. Smil
  8. Smil Flek z Nohavic

Soutěž O nejlepší budovu Světa fénixe

Větší spotřeba many mě donutila se poohlédnout po vhodné budově. Lávové vejce bylo první den a tak jsem žádné nezískal. Žhavé jezírko se zadařilo - postavil jsem čtyři a dalších pět čeká až se uvolní místo.
  9. Smil Flek z Nohavic

Hráč online

Stále funguje napsat do chatu /who
  10. Smil Flek z Nohavic

Diskuze Nové odměny ve Věži věčnosti

I mě se zadařila ta super odměna 4000 úlomků a dokonce v obou světech. Dá se říci že nejlepší odměnou, kterou jsem tento týden z obou věží získal je 5ks doušku rozjasnění. :mad:
  11. Smil Flek z Nohavic

Březnové soutěžinky

128
  12. Smil Flek z Nohavic

Únorové soutěžinky

201
  13. Smil Flek z Nohavic

Lednové soutěžinky

441
  14. Smil Flek z Nohavic

Soutěž O nejlepší budovu Kouzla zimy

Ledová obryně je supr
  15. Smil Flek z Nohavic

Prosincové soutěžinky

37
  16. Smil Flek z Nohavic

Ověření aktivity hráčů

To ale není poslední přihlášení, ale poslední změna skóre
  17. Smil Flek z Nohavic

Ověření aktivity hráčů

Kam se najede myší, abych viděl datum posledního přihlášení?
  18. Smil Flek z Nohavic

Listopadové soutěžinky

215
  19. Smil Flek z Nohavic

Soutěž O nejlepší budovu Nezbedné terapie

Tentokrát mám pouze doktora čaroděje
  20. Smil Flek z Nohavic

Říjnové soutěžinky

32