Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Mě se odměny za reklamy libí. Dost často dostavám 17 dia za poklad u města. Mám pořád nedostatek many, orků, semínek a urunia tak 20% navíc při sběru je k nezaplacení. A nakonec jsou to 3VB denně navíc ve výzkumu. Na pc trvají většinou 5 (někdy 10 sekund) to je cca 2 minuty za den.
ano i obchod - pak teda lze napsat.
1. hráč mrtvolka - nepackuje nikoho - s nikým tedy ani neobchoduje - patří na kraj obydleného světa
2. hráč co packuje jen spolek - bude druhý od kraje - ať si obchoduje se spolkem a se sobě rovnými sousedy
3. hráč packuje spolek a hráče co má v upozornění -...
mě by se líbil mechanizmus:
1x za týden třeba v sobotu v noci by proběhlo na celé mapě srovnání vždy dvou sousedících hráčů jak dávají sousedskou a ten aktivnější z nich by se přesunul (nebo by zůstal) blíž ku středu mapy. Sousedi by se skoro nezměnili a časem by uprostřed byli aktivní hráči a...
Mám to také tak. Mizí mi hráči co jsou u kraje (za nimi jsou doly). Jak asi vypadne hráč někde uprostřed vezmou někoho na kraji a šoupnou ho tam. Nezbývá než doufat že nás přesunou také.
Ahoj,
momentálně postrádáme hráče, který dokáže pravidelně uhrát 1500 bodů v turnaji a ve věži si popovídat se žabičkou.
Získáváme 13-16 truhel v turnaji a každý týden zlatou trofej ve věži.
Nabízíme zázemí stabilního a aktivního spolku.
Smil
Větší spotřeba many mě donutila se poohlédnout po vhodné budově. Lávové vejce bylo první den a tak jsem žádné nezískal. Žhavé jezírko se zadařilo - postavil jsem čtyři a dalších pět čeká až se uvolní místo.
I mě se zadařila ta super odměna 4000 úlomků a dokonce v obou světech. Dá se říci že nejlepší odměnou, kterou jsem tento týden z obou věží získal je 5ks doušku rozjasnění. :mad: