Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Ještě mám rezervu, jenom 327 slov. Příběh mě napadl okamžitě co jsem si přečetl zadání. Četl jsem ho až ve čtvrtek a rychle napsal až dnes po práci. Dříve jsem se ke psaní nedostal. Není to úplně správně graficky rozložené. Čas mě tlačil na odevzdání mého výtvoru. Snad jsem to stihnul, neb mě...
Elvenarský princ se ztratil! Dědic elvenarského vládce se pohřešuje!
Dnes ráno, když šly komorné vzbudit následníka elvenarského trůnu, čekalo je nemilé překvapení! Princova postel byla prázdná! Král vyburcoval všechny své strážné, včetně svého nejlepšího královského stopaře, a ti společnými...
Eventové nebo událostní úkoly. Určitě se to netýká těch úkolů co jsou hlavní v průběhu vývoje hráče.
Dostal jsem takový nápad. Je sice hezké vědět dopředu pořadí úkolů v předem daném sledu,
Daleko zajímavější by bylo, kdyby každý hráč měl sice stejné úkoly, ale v náhodném pořadí. To už by se na...
Ono se už stalo, že zásoba omezených počtem písmen se vyčerpala. Kdyby jsi četl všechno, dospěl by jsi, že došlo k drobné změně na dvě písmena. Přeji hezký den.
Můj elvenarský mazlíček je tento živočich připomínající květinu. Je z rodu de plant druh de plant polypus sacrorum
Je to bájná a téměř zapomenutá bytost. Většina elfů už na něj zapomněla a již pár generací se nepředávají žádné zmínky natož informace v podobě bájí či pohádek. Prvně se nich psalo...
Nakonec se musím omluvit, protože průzkum trvá 42 h nebo tak nějak podobně. Patrně jsem automaticky dal průzkum a nezapamatoval jsem si to. Jenom mě překvapuje, že na další průzkum ukazuje zbývající čas zkoumaného území a ne čas trvajícího průzkumu.
Všem přeji krásný den,
Včera jsem nehrál vůbec a v sobotu taky moc ne, neb jsem byl pracovně vytížený. Dnes před chvilkou jsem se rozhodl, že dám prozkoumat další pole na mapě a koukám, že je průzkumník zaseknutý na začátku průzkumu. Vypadá to, jako bych si ho právě zapnul.
Než jsem dopsal tento...
Jsem nucen se podělit o nový poznatek a tím upřesnit poslední můj příspěvek. Nakonec suroviny za výpomoc dostávám dále, ale není to tak časté a v malém množství. Je to méně často, za to ve větším množství. Suroviny za otevření truhly zůstávají.
Změny jsou po poslední aktualizaci bez větší motivace spoluhráčů. Stačí sebrat 3 truhly a víc nemá větší smysl. Netuším co chtěli vývojáři tímto zásahem vzkázat nám hráčům. Z jiných her, jsou podobné zásahy pro donucení získat více peněz za výběry od hráčů a nejen podobné zákroky znamenalo jenom...
Osobně čekám na druhé číslo a až potom něčím přispěji. Čekám na další vývoj a zda druhé číslo bude. Ze zkušenosti to většinou prvním číslem začíná a zároveň končí. Nápady jsou zajímavé. Osobně mám mnoho nápadů a ne vždy vše stihnu na čas. Bohužel na prvním místě je reálný život a až potom zábava.
Jsem zvědav, jak tato soutěž dopadla? Doplňkové skládání nebylo.
Tak nakonec přeci další doplňková skládačka, teda spíše počítání. Je to na způsob TV hádání a není jasné zda se jedná o celý obraz, nebo pouze o nápis. Přesto bych to nechal tak, ať si to každý vysvětlí po svém.
Teda vytvořit...
To se mi taky stalo, vím o co jde. Přesně popíšu problém. Jde o to, že při přejezdu na informace hodnot u kulturních staveb se místo popisu objeví sloupeček s abecedou i s otazníky. Takže s toho nelze vyčíst žádné informace, protože nejsou vidět. Takto mě to fungovalo pár hodin a po opětovném...
budovy jsou a všechny jsou kulturní 1) lesní elfové - brána Manepiky, 2) víly - palác obřího šneka, 3) orků a goblinů - lapač raptorů
odpověď dodatečně k druhé skládačce - 1) dělnická chatrč lidí 5 úroveň, 2) hlavní sídlo elfů 10 úroveň
Body: 6