• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Magni

Dotykove pero Samsung

Ahoj, vyzkoušel jsem S-pen na svým Foldu 3 a mohu potvrdit, že nefunguje vše jak má. Uživatelský interface (tlačítka) na S-pen reaguje v pořádku, ale posouvání po městě, vybírání produkcí nebo vstupování do budov nelze. Zda se jedná o chybu nebo zda vývojáři v tomto případě dotyková pera...
  2. Magni

Přihlášení na Fórum

Ahoj! Chyba bude nejspíš u tebe na klávesnici či v rukách :) Přihlašování jsme odzkoušeli a vše se zdá být v pořádku. Můžeš nám prosím přiložit nějaký screenshot stavu po neúspěšném přihlášení? Tipuji, že se bude jednat o špatně zadané heslo/jméno. Doporučuji větší pozornost při zadávání...
  3. Magni

Hlubina nekonečna

Ahoj! Procenta jsou vypočítávány ze skladu zásob, nikoliv mincí. Tedy sklad zásob máš 440K, proto dostáváš právě 13200 zásob. Bohužel na wiki opravdu překlep je, za ten se moc omlouváme! Bude opraven.
  4. Magni

Nová registrace

Na herní podporu se dostaneš z úvodní stránky herního fóra (odkaz na pravé straně - panel rychlých odkazů), přímo ze hry (pravé tlačítko myši -> herní podpora) nebo rovnou skrze tento odkaz. Na tiket odpovězeno bylo a jsem si jistý že se bavíme o stejném účtu :) Není tedy nutné lhát. Pro...
  5. Magni

Nová registrace

Ahoj, pokud se nepletu, tak již manželka napsala tiket, stačí si přečíst odpověď :) Každopádně, stejně jak jsem napsal tam, smazání není okamžitě. Trvá několik dnů, proto ještě nejde při registraci použít stejné jméno či emailová adresa. Jednoduše řečeno... musíte vydržet pár dní a pak zkusit...
  6. Magni

Nejde se mi připojit na můj účet

Je těžké pomoci někomu, od koho nemáme jak tiket, tak ani odezvu. Bohužel budeme potřebovat alespoň jedno z toho, abychom mohli pomoci :)
  7. Magni

Zatížení prohlížeče

Ahoj, mimo věci, které tu již byly psány (snížení efektů/grafiky na minimimum), bych určitě vyzkoušel jiné typy prohlížečů. Některé jsou obecně náročnější na výkon - například prohlížeč Google chrome a to už při pár otevřených oknech. Jiné jsou k výkonu schovívavější - například Opera či Mozilla...
  8. Magni

Nejde se mi připojit na můj účet

Ahoj, je všechno již v pořádku nebo chyba přetrvává? :)
  9. Magni

Diskuze Verze 1.134

Ve čtvrtek 22. července bude zveřejněna aktualizace 1.134. Tentokrát dojde k vylepšení a oprav několika chybiček. Cokoli nám chcete sdělit, pište zde.
  10. Magni

Změny ve hře Verze 1.134

Poznámky ke změnám ve hře Drazí elfové a lidé, brzy dojde k nové aktualizaci, která proběhne již tento čtvrtek 22. července. Nová verze 1.134 vám přinese opravu některých chyb a pár vylepšení. Čtěte dále a dozvíte se více. Během nahrávání může dojít k několikaminutovým výpadkům, kvůli kterým...
  11. Magni

Novinky Nové odměny ve Věži věčnosti

Nové odměny ve Věži věčnosti Drazí elfové a lidé, od 11. července dojde ke změně seznamu odměn ve Věži věčnosti. Tato změna bude na následujících 6 týdnů. Změny: Artefakty medvěda budou vyřazeny z možných odměn ve Věži věčnosti Místo toho budou do seznamu odměn zařazeny artefakty...
  12. Magni

Vpisování do chatu

V tomto případě se bohužel nejedná o chybu, je to běžné chování chatu :)
  13. Magni

Vpisování do chatu

Bohužel tímhle popisem lze jen těžko soudit v čem je problém a jestli se vůbec jedná o chybu hry (dle mého názoru ne). Já osobně si z tohoto popisu neumím vůbec představit o co se může jednat. Aktuální chat na webové verzi funguje myslím dostatečně skvěle. Pokud není kliknuto do textového pole...