• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Diskuze Hostina mámy Juul

za mě, jak píše @voyager-1 - omezím se pouze na sběr padavek kolem vsi kvůli unuriu. Hrát tento systém nějak aktivně je ztráta času :(
  2. Diskuze Svět fénixe

Těžko říct, @Marian24 by měl už mít otevřeno a @Schoenfeld zítra. Tak uvidíme, jestli se ozvou ;)
  3. Diskuze Svět fénixe

Tak už mě to zamklo po 56. úkolu. Ten 57. jsem měl napůl hotový, zřejmě jsem tedy o to přišel o_O .
  4. Diskuze Svět fénixe

Opraveno zatím není, mám otevřený úkol 57 ;)
  5. Diskuze Svět fénixe

Hele je to nějaká divočárna s těmi úkoly - už plním č.53 a je jich celkem jen 70. Na betě jich tutově bylo základních jen 49 pak 21 denních. Na živo mi to nějak nevychází :mad:
  6. Diskuze Svět fénixe

@Silversnake - na betě jsem ty základní úkoly stihl asi za hodinu v kapitole elfů, ale stálo to hodně urychlovačů. Těch úkolů je tentokrát tuším jen 49 ;)
  7. Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

@XB238 - ano, na políčko o něco lepší. Pro ty, kteří se můžou přihlásit třeba jen jednou denně, je však lepší to lávové vejce, protože má mnohem delší produkci
  8. Diskuze Nové odměny ve Věži věčnosti

Přidávám se ke šťastlivcům, kteří obdrželi v poslední truhle úlomky :) .
  9. Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

Takže k nové události Velká hlubina. Až dnes jsem si našel čas proběhnout se v mlze v novém eventu a mám následující postřeh. Přesto, že se považuji za hráče, kterému ta mlha jde ( většinou končím stříbrný a lépe ), tak tentokráte INNO překvapilo. Došlo ke změně balíčků, jež kupujete za oslíky (...
  10. Lednové soutěžinky

24
  11. Diskuze Kotlík

Já na betě pravidelně zapomínám vařit, asi tak mě ten kotel baví. Za mě naprosto k ničemu, ty efekty jsou mizerie. Myslím, že třeba @Lovec Krys , těch 22% navíc v turnaji ani nepozná a stálo ho to celý sklad, který jistě na konci výzkumu nebyl malý ;)
  12. Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

Dle mne je to naprosto k ničemu a nemá smysl do toho rvát suroviny na vylepšování. Na druhou stranu je to zdarma, pokud do toho teda nebudeš chtít ty zdroje vrážet. To už ty Seasons jsou pro mne lepší, z toho vypadnou aspoň vojáčci, kteří se hodí vždycky
  13. Prosincové soutěžinky

24
  14. Diskuze Dobrodružství společenství

Špatně se mu musí žít, když ví, že ho nikdo nemá rád
  15. Měsíční knihovna

Mám 4 a nestačí mi. Mám stálý nedostatek činidel přesto, že jezdím věž pokaždé až nahoru :mad:. Jo a v akademii vyrábím činidla nonstop
  16. Diskuze Nezbedná terapie

@Schoenfeld - tak ti přeji, abys nějakou vůbec získal, mě se to za 420 baťohů nepovedlo ;)
  17. Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

@Laci654 - základních úkolů je 55 a pak už jsou ty denní;)
  18. nelze se přihlásit přes prohlížeč

OK. nic jsem neudělal a už se to samo spravilo - co to bylo netušímo_O
  19. nelze se přihlásit přes prohlížeč

Ahoj, od včerejška se nemohu přihlásit do cz světa A i W přes prohlížeč. Nefunguje ani Chrome ani Firefox. Na betu se přitom přihlásím bez problémů. Děje se něco? teď jsem se zkoušel přihlásit na všechny světy, všude jsem se dostal, jen ten cz svět nefunguje - nechápu to. Jen ten...
  20. Diskuze Síla hudby

@GorGlin - podle diskuse na betě budeš muset na vylepšení portálu na level 4 mít těch orchestrů od každého 6 - tedy 18 dohromady ;)