Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
Hele je to nějaká divočárna s těmi úkoly - už plním č.53 a je jich celkem jen 70. Na betě jich tutově bylo základních jen 49 pak 21 denních. Na živo mi to nějak nevychází :mad:
@Silversnake - na betě jsem ty základní úkoly stihl asi za hodinu v kapitole elfů, ale stálo to hodně urychlovačů. Těch úkolů je tentokrát tuším jen 49 ;)
@XB238 - ano, na políčko o něco lepší. Pro ty, kteří se můžou přihlásit třeba jen jednou denně, je však lepší to lávové vejce, protože má mnohem delší produkci
Takže k nové události Velká hlubina. Až dnes jsem si našel čas proběhnout se v mlze v novém eventu a mám následující postřeh. Přesto, že se považuji za hráče, kterému ta mlha jde ( většinou končím stříbrný a lépe ), tak tentokráte INNO překvapilo. Došlo ke změně balíčků, jež kupujete za oslíky (...
Já na betě pravidelně zapomínám vařit, asi tak mě ten kotel baví. Za mě naprosto k ničemu, ty efekty jsou mizerie. Myslím, že třeba @Lovec Krys , těch 22% navíc v turnaji ani nepozná a stálo ho to celý sklad, který jistě na konci výzkumu nebyl malý ;)
Dle mne je to naprosto k ničemu a nemá smysl do toho rvát suroviny na vylepšování. Na druhou stranu je to zdarma, pokud do toho teda nebudeš chtít ty zdroje vrážet. To už ty Seasons jsou pro mne lepší, z toho vypadnou aspoň vojáčci, kteří se hodí vždycky
Ahoj, od včerejška se nemohu přihlásit do cz světa A i W přes prohlížeč. Nefunguje ani Chrome ani Firefox. Na betu se přitom přihlásím bez problémů. Děje se něco?
teď jsem se zkoušel přihlásit na všechny světy, všude jsem se dostal, jen ten cz svět nefunguje - nechápu to. Jen ten...