• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Schoenfeld

Diskuze Věž věčnosti

Když dojedeš 20. kapitolu, tak jsou všechny manufaktury posílené. Záleží na zboží, které potřebuješ. Takže všichni, kterých se to týká, čekají, co vlastně v té vzývané 21. kapitole bude, a podle toho aktuálně sestaví své město. Zatím je to, alespoň u mne, většinou takové to blemcání od ničeho k...
  2. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-40
  3. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-41
  4. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-42
  5. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-41
  6. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-38
  7. Schoenfeld

Diskuze Věž věčnosti

Co to, Věž začíná v 16.00?
  8. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-36
  9. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-34
  10. Schoenfeld

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

To znamená "rozpačitá uplácaná přístavba".
  11. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-34
  12. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-32
  13. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-31
  14. Schoenfeld

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

Současný koncept staveb kapitol byl vyčerpán. Předpokládám radikální změnu (k lepšímu), nebo naopak rozpačitou uplácanou přístavbu (k horšímu). Doufám, že budeme příjemně překvapeni.
  15. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-31
  16. Schoenfeld

Diskuze Sezóna radosti

Poznámka se víceméně týkala výrazu "nehraješ zase tak dlouho" a ostatní byl pouze přílepek na sebepotvrzení mnou napsaného. Jinak máš pěkného avatara. Sama namalovala? P. S. V roce 2017, kdy jsi tu začínala, jsem mrskal třeba Googame Empire a Big Farm. Obojí programátoři přehnali postupně do...
  17. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-30
  18. Schoenfeld

Diskuze Sezóna radosti

@Ludi Svého času Tenis nebo Princ s Persie, to také nebylo tak špatné. Rozhodně se kolem toho tolik nenakecalo, jako mi tady dnes činíme. X krát už jsem využil nejlepší možnosti - a skončil. Zatím se tu ale na to nechystám.
  19. Schoenfeld

Elfové versus lidé

-29
  20. Schoenfeld

Diskuze Sezóna radosti

Nevím, o co tu jde. Hraju to. Plním to od začátku. Nechám si tu a tam i poradit. (Přepínání týdenních úkolů.) A jsem v pohodě. Kotlík zkouším jednou za měsíc a taky se z toho nepotento. Tak co. CHCI 21. KAPITOLU!!! Ostatní je pro mne podstatné asi tak, jako kolik je zrovna hodin. I když...