• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Danny357

Soutěž O nejlepší budovu Hostiny mámy Juul

Na screenshotu mám jen hostinový kruh, kromě něj se mi po městě potulují Krystalové kloboučky a Houby s ocelovým aroma. V inventáři mám ještě Houbový les a kuchyň. Jinak asi nejpříjemnější graficky je pro mě právě Houbový les.
  2. Danny357

Diskuze Velká vánoční soutěž

Tak konečně dneska dopoledne dorazila pošta. V blahopřání stojí: Vážená Danny, děkujeme ti za účast v poslední vánoční soutěži a gratulujeme k vítězství. Užíj si svou zaslouženou odměnu. Zdravíme z Hamburku. Tým správy komunity. Moc děkuji:)
  3. Danny357

Soutěž O nejlepší budovu Světa fénixe

Jezdec na fénixovi, znovuzrození fénixe a fialové vejce fénixe mi pomohli doplnit chybějící populaci a kulturu.
  4. Danny357

V klidu.:cool: Ty výhry seno nežerou. A Němcům též všechno trvá.:p
  5. Danny357

Hledám společenství

Ahoj, poslala jsem ti pozvánku. Jsme společenství pro nováčky. Vež, turnaj i dobrodružství společenství jsou u nás dobrovolné. Hrajeme pro radost, žádný stres. Danny357 První lidé
  6. Danny357

Březnové soutěžinky

5
  7. Danny357

kouzla - potvrzení

Klidně s možnosti vypnutí, hráči jako já, co jsou na nízké úrovní a nemají odkryto mnoho provincií, popřípadě vylepšenou knihovnu toto určitě ocení.
  8. Danny357

kouzla - potvrzení

Ahoj, bylo by fajn přidat potrvzení při aplikaci kouzel na již okouzlenou budovu. Hraji převážně na mobilu a několikrát se mi stalo, že jsem se prostě překlikla a dvakrát aplikovala kouzlo na jednu budovu.
  9. Danny357

Soutěž O nejlepší budovu Velké hlubiny

Z dané události mám jen loď trpaslíků; pro svou kulturu je ideálním doplňkem. Budovy produkující suroviny pro mě nejsou tolik zajímavé. Graficky mě oslovila lahodná oříšková jeskyně, kterou mám v invetáři.
  10. Danny357

Únorové soutěžinky

150
  11. Danny357

Lidičky, doručili už někomu odměnu z vánoční soutěže?
  12. Danny357

Soutěž Poznej budovu

8. úkol: a) Flétnový sbor(budova má pouze jednu úroveň) b) Poskytuje zvýšení produkce osnov o 40% ----------------------- 1. bod
  13. Danny357

Soutěž Poznej budovu

7. úkol: a) Strom osvícení b) na 2. úroveň je potřeba 15000K mincí, 1500K zásob, 440K many, 69000 božských semínek ----------------------- 1,5 bodu
  14. Danny357

Soutěž Poznej budovu

6. úkol: a) Cvičiště(23. úroveň) b) vojenská budova,v této budově trénujeme některé jednotky, které nejsou dostupné v kasárnách nebo v táboře žoldnéřů. Aktuálně dostupné jednotky: Kerberos, Dryáda, Víla smrti, Ork válečník, Ork stratég. 23. úroveň poskytuje rychlost výcviku 360, 5 výcvikových...
  15. Danny357

Soutěž Poznej budovu

5. úkol: a) Hlavní sídlo(23. úroveň) b) v kapitole Lesní elfové, od 1. do 22. úrovně je potřeba 23437,4K mincí a 133K many 23. úroveň dále vyžaduje 3300K mincí a 160K many ----------------------- 3. body
  16. Danny357

Soutěž Poznej budovu

4. úkol: Manufaktura na dračí svitky(úroveň 25) je třeba mít odemknut výzkum manufaktura na dračí svitky do 24. úrovně potřebujeme celkem , 4x6 místa, je potřeba mít za lidi i elfy 7143 obyvatelstva, časová náročnost je 251h40m za elfy a 212h41m za lidi, 2129 kultury za elfy i lidi vylepšení na...
  17. Danny357

Soutěž Poznej budovu

Bonusový úkol: Oblačná akademie
  18. Danny357

Diskuze Poznej budovu

Mám hloupý dotaz, náklady a požadavky se myslí náklady od 1. úrovně do úrovně "x" nebo pouze náklady na vylepšení z předešlé úrovně? Ps: 7. úkol je opravdu špatně vidět, nedalo by se to zvětšit, prosím?
  19. Danny357

Soutěž Poznej budovu

3. úkol: a) Líheň(úroveň 4) b) veškerá produkce trvá 6h ----------------------- 2. body
  20. Danny357

Soutěž Poznej budovu

2. úkol: a) Pevnost odplaty(úroveň 1) b) poprvé se s budovou setkáváme v Pomstě vyhnanců, na 1. úrovni bude sloužit pouze jako skladiště pro zdroje dané kapitoly, od 2. úrovně získám možnost vyrábět vrcholné tvory ----------------------- 2. body