• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Vyhledávání hráčů v telefonu

Vkládat VB v mobilní aplikaci můžeš pouze členům tvého společenství nebo hráčům, které jsi objevil na mapě světa. Že hráče najdeš ještě neznamená, že mu můžeš dát VB, čili pouhé vyhledávání hráčů ti v tomto nepomůže. Co se adeptů na členství týče, hráči, kteří mají právo zvát hráče do...
  2. Diskuze Elvarianský karneval

Zítra bude možné získat dnešní denní odměnu.
  3. Diskuze Nové odměny ve Věži věčnosti

Teď mě vážně mrzí, že už jsem za 5. kapitolou, dostávat příděly zásob místo portálových bonusů by se mi velice líbilo,
  4. Rychle, než příjde moderátor!

14
  5. Rychle, než příjde moderátor!

12
  6. Rychle, než příjde moderátor!

10
  7. Rychle, než příjde moderátor!

8
  8. Rychle, než příjde moderátor!

5
  9. Rychle, než příjde moderátor!

3
  10. Diskuze Dobrodružství společenství

@voyager-1 Během události shromáždění kultů fénixe, kde bylo možné získat fénixe chladného ohně, bylo možné vyrobit z artefaktů na tohoto fénixe artefakty na ty z předchozího roku (ohnivý, zlatý, bouřný).
  11. Rychle, než příjde moderátor!

13
  12. Rychle, než příjde moderátor!

11
  13. Diskuze Turnaje

@GorGlin Na plánek je potřeba 40000 bodů, takže asi opravdu myslí královskou rekonstrukci.
  14. Rychle, než příjde moderátor!

9
  15. Rychle, než příjde moderátor!

7
  16. Diskuze Kouzlo zimy

Nesčítají se, ale počítat by se mělo obojí, takže kdybys vyřešil 2. provincii, mělo by ti tam skočit 2/8, čili přes ty boje v provincii by to mělo jít splnit.
  17. Ukol - Nova cesta

Musíš vyzkoumat ty průzkumníky 4. kapitoly, před tím ještě musíš vyzkoumat tu 1 povinnou technologii ve 3. kapitole.
  18. Předáno Čas v chatu

@luterina Tobě /who v mobilní aplikaci nefunguje? Já to teď zkusil a online členy společenství mi to vypsalo stejně jako v prohlížeči.
  19. Fénix chladného ohně

Od poslední změny (čtvrtek 15.10.) nedává fénix VB při dokončení průzkumu, ale při jeho zahájení, o chybu se tedy nejedná. Verze 1.115
  20. Nové turnaje

Ano, občas se objeví, před pár dny jsem ho vyráběl.