• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. Angedev

Diskuze Kotlík

Uvítala bych, kdyby ve studijní fázi byl dostupný přehled surovin, které mám na skladě (mince, zboží, mana...). Nevím, jestli je to na PC, ale v appce jsem to nenašla. Nebo jsem slepá? :D Když chci přeměnit na čarodějnické body pouze část, docela špatně se to hlídá...
  2. Angedev

Diskuze Kotlík

Jak to chápu já, těmi "surovinami" jsou v části vaření pouze čarodějnické body, které by ti na konci týdne stejně propadly, takže vlastně o nic nepřijdeš (kromě části úlomků, které můžeš ale nemusíš použít). Svoje suroviny cpeš až do fáze studia a tam ten pokrok zůstává.
  3. Angedev

Sapphire Unicorns

Aha, tak to se omlouvám, nevím, kde se stala chyba :( Tvou zprávu jsem teď předala přímo veliteli, měl by se s tebou spojit :)
  4. Angedev

Diskuze Kouzlo zimy 2022

Myslíte, že zítra můžu ještě očekávat denní příděl klíčů? Potřebuju ještě 2 dárky, dost by mi to pomohlo :D
  5. Angedev

Sapphire Unicorns

Arendyll ;)
  6. Angedev

Sapphire Unicorns

Stále máme volná místa! Kdo se k nám přidá? :)
  7. Angedev

Diskuze Dobrodružství společenství

Výsledky DS najdeš v žebříčku :) Aspoň teda v mobilu, ale předpokládám, že na PC je to taky...
  8. Angedev

Diskuze Kouzlo zimy 2022

A byl jsi od začátku události přihlášený? Klíče (a ostatní předměty) se začnou objevovat vždy až po prvním přihlášení po spuštění události.
  9. Angedev

On-line

A narozdíl od tečky /who funguje i v aplikaci :)
  10. Angedev

Sapphire Unicorns

Ahoj! :) Do našeho společenství Sapphire Unicorns hledáme 3 aktivní hráče. Veškeré důležité informace je možné najít v přehledu společenství přímo ve hře. Nabízíme přátelský kolektiv, pohodovou atmosféru, aktivní výměnu VB, každý týden plánek z turnaje plus něco navíc (průměrně 13 - 14...
  11. Angedev

Diskuze Síla hudby

Ano, s orchestry počítám :) Ale zatím mám takovou možná trochu naivní představu, že s tím by mi mohly pomoci teleporty :) Pokud jsou potřeba jen k vylepšení portálu, tak by teoreticky mohlo stačit střídat ve městě výrobce a orchestry, pokud mi něco neuniklo... Tedy samozřejmě jen do doby, než...
  12. Angedev

Diskuze Síla hudby

@ElfNostradamus @GorGlin Díky, to jste mě potěšili :) Čekala jsem daleko větší čísla :D
  13. Angedev

Diskuze Síla hudby

Kolik tak plánujete stavět těch výrobců? Nějak vůbec nemám představu, kolik se jich tam mám snažit nacpat :D
  14. Angedev

Diskuze Týmový duch

Pokud máš zesilovače, můžeš kupce urychlit. To je výhoda oproti živoucímu, kdy to opravdu musel někdo koupit :)
  15. Angedev

Fénixové II

Ano, to jsem tu převzala... mám dojem, že od Lovce? Coldfire -> Corona, a hlavně byl v té době :D
  16. Angedev

Fénixové II

Hmm, složitá otázka, každý je užitečný při jiné příležitosti :D Korona fénix hlavně v začátcích, kdy průzkum trvá krátce, Popelák se hodí na události, Soumračný při pokusech o turnajový rekord a Kachna s Bouřným při DS... o_O
  17. Angedev

Fénixové

Přemýšlela jsem mezi Bouřným a Popelavým, ale jelikož se z komentářů zdá, že Popelák má více příznivců, tak můj hlas nakonec putuje k Bouřnému :)
  18. Angedev

Diskuze Týmový duch

U nás je platina pořád nedostatkové zboží :D Sice už to není až tak katastrofické, ale pořád se shání nejhůř... Každopádně výhoda kupce je v tom, že je možné použít urychlovače, takže člověk není čistě jenom závislý na ostatních :)
  19. Angedev

Diskuze O nejlepší vědomosti

Pokud si pod vaším účtem rozkliknete možnosti a nastavíte si správné časové pásmo, pak se vám budou hodiny zobrazovat dobře :) Aspoň já ty příspěvky teda vidím opravdu až po osmé :D
  20. Angedev

Návrh na nové dobrodružství Společenství

@Jirinazel nelze odteleportovat jakoukoliv budovu, které můžeš postavit jen omezený počet. Tedy pokud čtu správně, že jsi v Konstruktech, tam pokud mě paměť neklame jsou osadníci omezeni na 4 budovy od každého, tudíž teleportovat bohužel nepůjdou...