• Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
    Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!

Výsledky vyhledávání

1. voyager-1

Zprávy z Beta serveru - SPOILERY!

@Elvinka12 ale bude Tě to nutit zahrát věž za 12 hod a utratit plno urychlovačů nebo dia. Já např. věž vykupuju velmi výjimečně, mě se určitě nevyplatí. To hodím to krmení radši na jednoho hnědýho medvěda @GorGlin tak to bych raději navýšil popeláka, mám jen lvl7 i když ho většinou stejně...
  2. voyager-1

za co půjdou artefakty měnit, za popeláka asi ne, že?
  3. voyager-1

ten Fénix, to je zas bomba :(
  4. voyager-1

@Waso prostě klikneš myší do políčka odpovědět a uděláš zavináč jak Ti píšou a začneš psát jméno hráče kterému chceš odpovědět. Po pár znacích se Ti nabídne, žádný kopírování v tom není. Tvůj nick se mi ted nabídl po dvou znacích.
  5. voyager-1

tak děkuji za četné odpovědi, admini fóra k tomu také nemají co říct? stále mi nepřišel ani jeden mejl.
  6. voyager-1

Diskuze Turnaje

Problém je spíš, že neumíš správně nasadit jednotky, jak mi vysvětlíš že plno hráčů dá každej turnaj 10k a víc a nemá s doplněním jednotek problém. Velikost oddílu (ne přímo obtížnost) se navyšuje hráčům co mají hodně divů. Pravda taky bych se nezlobil kdyby to změnili :)
  7. voyager-1

Zdravím, píšu to sem protože sem chodí nejvíc hráčů. Chtěl jsem se zeptat, Vy co máte nastavený zasílání nových zpráv na mejl, chodí Vám? Mě přišel poslední 25.1, to už je dost dlouho a předtím byla taky pauza. Nastavení jsem před pár dny resetoval (zrušil a znova nastavil) a pořád nic.
  8. voyager-1

Sousedská výpomoc ve spolku

pokud motivuješ kulturu, tak klikni na ni co nejvíc vpravo, pak jdou ty tapety taky vpravo.
  9. voyager-1

efektivní budova na manu z událostí

jj, to byly nejlepší věci elvenaru. A ještě karnevalová sada.
  10. voyager-1

Diskuze Tajemství alchymie

to je u mě 3-hod výroba bez okouzlení. možná 1 manf. při osadnících máš možná pár manf ve skladě, tak holt dva cykly nebo dokonce tři ale zvěřstvo to určitě není :)
  11. voyager-1

tam taky často chodí
  12. voyager-1

Jednomu hráči u nás podpora napsala že Tyto emaily jsou rozesílány automaticky systémem náhodným hráčům a nikdy je neobdrží všichni, Nevím co je na tom pravdy. Jinak to nechodí hráčům co si odhlásí newsteller.
  13. voyager-1

proto píšu když je napsáno jenom "základní" Jinak by mělo být napsáno základní živoucí nebo základní osvícené
  14. voyager-1

je to trochu slovíčkaření ale když je napsáno jen základní tak by se mělo myslet jen mramor ocel a prkna https://cz.wiki.elvenar.com/index.php?title=Manufaktury
  15. voyager-1

základní zboží je mramor, ocel, prkna. A to základní zboží patří pod standartní zboží. já jen, že @Schoenfeld píše že to po něm chtělo jiný. Já dneska dojdu na denní úkoly a nic jiného to po mě vyrábět nechtělo edit: I když vlastně má pravdu, mělo by tam spíš být napsáno standardní :)
  16. voyager-1

@Schoenfeld jaký je rozdíl mezi základním a standardním zbožím ?
  17. voyager-1

Diskuze Kotlík

tak jasně, člověk s do toho nejdřív musí dostat, zatím je to takový tápání, já např. myslel, že se efekt uloží do inventáře
  18. voyager-1

Diskuze Kotlík

naskočilo mi na pár hodin navýšení many a semínek, přestože už dneska žádný vybírat nebudu. To se vyplatí.
  19. voyager-1

Nová rasa

rok pauza jo? Spíš podle toho jak byla kapitola lehká bych tipoval brzo :)
  20. voyager-1

Nová rasa

nebude :)