Ahoj návštěvníku! Jsi tu nový?
Na fóru si nejprve musíš založit účet, aby ses mohl zapojovat do různých diskuzí nebo vytvářet svá vlastní témata. Registraci, která ti zabere jenom pár sekund, provedeš ZDE!
Používáš zastaralou verzi prohlížeče. Nemusí správně zobrazovat tyto či jiné webové stránky. Aktualizuj si svůj prohlížeč nebo použij alternativní prohlížeč.
@Elvinka12 ale bude Tě to nutit zahrát věž za 12 hod a utratit plno urychlovačů nebo dia. Já např. věž vykupuju velmi výjimečně, mě se určitě nevyplatí. To hodím to krmení radši na jednoho hnědýho medvěda
@GorGlin tak to bych raději navýšil popeláka, mám jen lvl7 i když ho většinou stejně...
@Waso prostě klikneš myší do políčka odpovědět a uděláš zavináč jak Ti píšou a začneš psát jméno hráče kterému chceš odpovědět. Po pár znacích se Ti nabídne, žádný kopírování v tom není. Tvůj nick se mi ted nabídl po dvou znacích.
Problém je spíš, že neumíš správně nasadit jednotky, jak mi vysvětlíš že plno hráčů dá každej turnaj 10k a víc a nemá s doplněním jednotek problém. Velikost oddílu (ne přímo obtížnost) se navyšuje hráčům co mají hodně divů. Pravda taky bych se nezlobil kdyby to změnili :)
Zdravím, píšu to sem protože sem chodí nejvíc hráčů. Chtěl jsem se zeptat, Vy co máte nastavený zasílání nových zpráv na mejl, chodí Vám? Mě přišel poslední 25.1, to už je dost dlouho a předtím byla taky pauza. Nastavení jsem před pár dny resetoval (zrušil a znova nastavil) a pořád nic.
to je u mě 3-hod výroba bez okouzlení. možná 1 manf. při osadnících máš možná pár manf ve skladě, tak holt dva cykly nebo dokonce tři ale zvěřstvo to určitě není :)
Jednomu hráči u nás podpora napsala že Tyto emaily jsou rozesílány automaticky systémem náhodným hráčům a nikdy je neobdrží všichni, Nevím co je na tom pravdy. Jinak to nechodí hráčům co si odhlásí newsteller.
je to trochu slovíčkaření ale když je napsáno jen základní tak by se mělo myslet jen mramor ocel a prkna
https://cz.wiki.elvenar.com/index.php?title=Manufaktury
základní zboží je mramor, ocel, prkna. A to základní zboží patří pod standartní zboží. já jen, že @Schoenfeld píše že to po něm chtělo jiný. Já dneska dojdu na denní úkoly a nic jiného to po mě vyrábět nechtělo
edit: I když vlastně má pravdu, mělo by tam spíš být napsáno standardní :)